Image of Hüseyin Peyda

Hüseyin Peyda

Sorry, couldn't find any biography for Hüseyin Peyda. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
39
First Appeared:
In the movie Üç Garipler 1957-12-22
Latest Project:
Movie Rampage 1986-06-12
Known For
Poster of Derbeder
Poster of Bıktım Her Gün Ölmekten
Poster of Kadınlar Hep Aynıdır

Hüseyin Peyda Movies Filmography

Movie
Rampage
Ziya 1986-06-12
Movie
Death Shot
1986-01-01
Movie
Asi Kabadayı
1986-01-01
Movie
Üç Halka 25
1986-01-01
Movie
Kavga
1986-03-01
Movie
Kara Şimşek
Manager 1985-01-01
Movie
Death Warrior
Polis Şefi 1984-01-01
Movie
Ejderin İntikamı
1984-01-01
Movie
Yaktı Beni
Reşit Çakıroğlu 1983-04-01
Movie
Secret Force
1983-01-01
Movie
The Desert
1983-03-20
Movie
Turkish First Blood
Haşmet Ağa 1983-04-26
Movie
İdamlık
sabıkalı hasan 1983-04-01
Movie
Erkekçe
1983-04-07
Movie
Dead Man Down
1983-06-10
Movie
The Man Who Saves The World
Bilgin 1982-11-04
Movie
Yılanı Öldürseler
1982-03-01
Movie
Kelepçe
Unknown 1982-01-01
Movie
Holy Sword
Alman Polisi 1982-01-01
Movie
Milcano
Gürzap 1981-01-01
Movie
Resentful Flower
1979-10-25
Movie
Gazeteci
1979-04-01
Movie
Vatandaş Rıza
1979-01-01
Movie
Hazal
1979-09-12
Movie
Yara
Ahmet 1978-03-01
Movie
Derbeder
Mahmut 1978-02-01
Movie
Seven Unutmaz
Hulusi 1978-01-01
Movie
Hakanlar Çarpışıyor
1977-01-01
Movie
Bıktım Her Gün Ölmekten
1976-01-01
Movie
Kara Çarşaflı Gelin
Cemal 1975-01-01
Movie
Bırakın Yaşayalım
1975-02-01
Movie
Köprü
1975-01-01
Movie
Killing in Istanbul
Police chief 1967-12-25
Movie
Killing vs. the Flying Man
Komiser 1967-01-01
Movie
Kovboy Ali
Hüseyin 1966-01-01
Movie
Beni Osman Öldürdü
Vahap Çok 1963-11-03
Movie
Kadınlar Hep Aynıdır
1963-01-11
Movie
Aşk Yarışı
Başkan 1962-12-05
Movie
Üç Garipler
Kemal 1957-12-22

Putlocker - Watch Full Movies Online Free. Watch your favorite movies online free on Putlocker. Discover thousands of latest 2020 movies online.

 
 
 
 

putlockers